آشنایی با راههای خروج و فرار هنگام حریق
آشنایی با راههای خروج و فرار هنگام حریق
استفاده از یادگیری فعال از طریق پرسش و سوال از بچه ها در مورد میزان دانش آنها درباره نقشه فرار از منزل در مواقع آتش سوزی و یادداشت کردن پاسخهای آنها روی تخته. داستان و پرسیدن سوالات از بچه ها: به بچه ها توضیح دهیدکه نقشه فرار و خروج از منزل در مواقع خطر برنامه ای برای ترک سریع منزل در مواقع خطر و بیرون ماندن در یک مکان امن میباشد.
از بچه ها بخواهید که روی یک برگه اتاق خود و راههای خروجی را بکشند. از آنها بخواهید آژیر خطر حریق را با رنگ قرمز و دو راه خروجی را با رنگ سبز مشخص کنند. اکنون از دانش آموزان بخواهیدکه توضیح دهند در زمان حریق چگونه از منزل خارج می شوند و چرا باید بیرون بمانند. به آنها گوشزد کنید که به هیچ عنوان و به هیچ دلیلی (مانند فرد دیگری از خانواده؛ برای آوردن وسایل و یا نجات دادن حیوان اهلی) نباید به داخل خانه برگردند. به هریک از بچه ها نسخه ای از برنامه ماندن در بیرون منزل را ارائه دهید و از آنها بخواهید بصورت مستقل مکان امنی در بیرون از منزل برای خود مشخص کنند. برگه های راه خروج از منزل و ماندن درمکان امن بعد از تکمیل شدن باید در یک پوشه باهم باشد تانقشه فرار در مواقع آتش سوزی کامل باشد.
تمام راه ها و مسیرهای خروجی اعم از درب ها و پنجره ها را به کودکان آموزش دهید.
با تمرین و تکرار نحوه خروج از مسیرهای مشخص خروجی را با کودکان تمرین کنید. محل تجمع ایمن را از قبل مشخص و به کودکان نیز یاد دهید.
راه ها و علائم فرار از خانه و مجتمع (در مجتمع های آپارتمانی) به هنگام آتش سوزی را به کودکان بیاموزید و به آن ها تاکید کنید این علائم و راه ها را کاملا به خاطر بسپارند.
به کودکان بیاموزید، به هنگام آتش سوزی (خانه های یک طبقه) در و پنجره خانه از مهمترین راه های خروج از منزل می باشد.
کودک ایمن
حسن سلمانی بیدسکان
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.