حادثه منجر به قطع نخاع در اثر سقوط به درون چاه
کارگاه آقای اویسی ، مدتی پیش دچار حریق شده و دوده و ضایعات ناشی از آن در کارگاه برجا می ماند لذا بجهت استفاده مجدد از کارگاه ،نامبرده عملیات نظافت کارگاه را به آقای حسینی واگذار می کند و از ایشان میخواهد تا با آوردن کارگر در جهت نظافت محل اقدام نماید لذا ایشان آقا محمد پسر همسایه را که دانشجو و نان آور خانواده بوده به قرار روزی ۳۰ هزار تومان به کار فرا خوانده و کار آغاز میشود تا اینکه آقای حسینی بجهت انجام کاری به بیرون از کارگاه رفته و آقا محمد نیز در کارگاه تاریک و کم نور با دست در حال انتقال نخاله های بزرگ به بیرون از کارگاه بوده تا فرغون توسط کارگر دیگر پر شود لذا بعد از پر شدن فرغون ، همکار وی متوجه عدم حضور آقا محمد میشود و با صدا زدن وی متوجه صدایی از درون چاه موجود در کنار رمپ خروجی کارگاه میشود. لذا با اطلاع رسانی به واحد آتش نشانی محل ، نیروهای امدادی سریعاً در محل حاضر و اقدام به خارج کردن وی از درون چاه ۵۱ متری می شوند اما متاسفانه در حال حاضر بعد از گذشت سالها از زمان وقوع حادثه محمد به لحاظ قطعی نخاع از ناحیه کمر در منزل بستری میباشد.
۱-عدم تجهیز درب چاه کارگاه به درب حفاظتی . طبق ماده ۲۶ آیین نامه حفر چاه جهت جلوگیری از سقوط افراد و حیوانـات به داخل چاه دهانه چاه باید به نحو مطمین به وسیله صفحات مشبک مقاوم و مناسب پوشانیده شـود و طبـق مـاده ۲۷۰ آیـین نامـه حفاظتی کارگاههای ساختمانی چنانچه دهانه چاه دارای درب باشد، این درب باید مجهز به قفل و بست مناسب و مطمئن باشد.
۲ .عدم تامین نور و روشنایی لازم برای انجام فعالیت در کارگاه دوده گرفته و تاریک
طبق ماده ۱۱ آیین نامه حفاظت و بهداشت عمومی در کارگاه:در هر کارگاه بایستی روشنایی کافی (طبیعی یا مصنوعی) متناسب با نوع کـار و محل تامین شود. در صورتی که برای روشنایی از نور مصنوعی قوی استفاده شود باید برای ممانعت از ناراحتیچشم حبابهای مخصوصی نصب گردد.
تهیه کننده : اداره بررسی و تجزیه و تحلیل حوادث ناشی از کار
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.