نکات مهم درعملیات تصادفات
نکات مهم درعملیات
الف) از تداوم کار ایمنسازی پرسنل و تجهیزات خود مطمئن شوید.
ب) سازماندهی و رهبری پرسنل برای نجات جان مصدومین از خودروهایی که افـراد در آن محبوس شدهاند، انجام گیرد.
ت) بازرسی دقیق محل حادثه، مشخص نمودن تعداد افرادی کـه واقعـاً در دام افتـاده انـد و تعداد افرادی که حبس نشدهاند و به کمکهای اولیه نیاز دارند.
ث) در نظر گرفتن اولویتها و بررسی اینکه آیا نیاز به نیروی بیشتری میباشد.
ج) همکاری با دیگر نیروهایی که در عملیات شرکت داشتهاند.
چ) تشریک مساعی با دیگر نیروها، جهت پیشبرد بهتر عملیات نجات صورت گیرد.
چنانچه تصادف در لاین اول سمت راست یا لاین وسط صورت گرفته باشد، خودروهـای نجات به عنوان اخطار کننده به کار مـیرونـد و در فاصـله ۲۵ متـری از محـل حادثـه قـرار میگیرند . با وجوداین، چنانچه خودروهای مورد حادثـه دارای رنـگ روشـن باشـند خـودرو اخطار کننده میتواند در لاین خاکی کنار جاده قرارگیرد و با چراغ گردان سقفی آبی رنـگ، توجه عموم را به سمت خودروهای حادثه دیده جلب نماید.
در تمام مراحل تصادفات میباید از تابلوهای اعلام احتیاط در فواصـل ۳۰۰ ،۶۰۰ ،۹۰۰ متری و همچنین از مخروطهای ترافیکی در خط وسط و سمت چپ، مجموعاً به طول ۱۰۰ متر (هر ۱۰ متر یک عدد) اکه در انتهای مخروط یک چراغ گردان قرار مـیگیـرد، اسـتفاده کرد. بهتر است از چراغ گردانهای آبی رنگ در فواصل مخـروط هـا بـه عنـوان یـک اخطـار کننده استفاده نمود که روی سه پایه قرار میگیرند.
عملیات در جاده های یک بانده
در جادهها و راههایی که صرفاً یک لاین وجود دارد، کل جاده را مـیبنـدیم و از مـأمورین و پلیسهای راهنمایی و رانندگی جهت برقراری نظم وسایط نقلیه و عبور و مـرور بـه صـورت نوبتی استفاده میکنیم.
همزمان با شروع عملیات نجات و مراقبتهای اولیه، از همه عوامل مهمتر و پـر ارزشتـر توجه به زمان میباشد. چنانچه خطر مضاعفی وجود داشته باشد، لازم است بدون توجـه بـه قانون کلی که هیچ مجروحی را قبل از ارائه خدمات کمـک هـای اولیـه نبایسـتی از جـایش حرکت داد، او را از معرکه خارج مینماییم.
عنوان : اصول و مبانی عملیات امداد و نجات
مولف : فرامرز فرج
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.