بخاربنزین می تواند به راحتی حادثه بیافریند
…. یک ساختمان مسکونی که در همسایگی یک جایگاه سوخت قرار دارد ، بواسطه ی تجمع گاز بنزین ، مسدود بودن در و پنجره ها ، و روشن نمودن چراغ برق ، دچار انفجار شده و شعله های ایجاد شده باعث شده که دو نفر در آتش بسوزند.
…….. با توجه به اینکه مخازن ذخیره بنزین و اتصالات مربوطه در زمین مدفون می باشند ، بررسی ظاهری آنها از لحاظ کنترل نشتی میسر نیست و احتمال وجود نشتی از اتصالات منتهی به مخازن مردود نمی باشد.
……. اماآنچه مسلم است گازهای منفجر شده ، گاز بنزین بوده که از دیوار همجوار به مرور به داخل زیر زمین نفوذ کرده و باعث ایجاد ترکیب درصد قابلیت انفجار گردیده که در شرایط مناسب منفجر شده است و این نفوذ گاز هم می تواند ناشی از بروز اشکال در اتصالات موجود باشد و یا …… ناشی از ریخت و پاشهای درون جایگاه باشد.
شایان ذکر است که استشمام بوی هر ماده در فضا نشانه ی وجود مولکولهای آن ماده در محیط می باشد و با توجه به نوع مواد ، عموماً شدت بو نشانگر غلظت بخار ماده در فضا است. همچنین ،آثار گاز بنزین در مخازن ، ظروف خالی و بویژه لایه های زیرین زمین حتی پس از زمانی طولانی که گاه از سال نیز ممکن است فراتر رود ، می تواند باقی مانده ، و روزی موجب انفجار و آتش سوزی گردد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.