جستجو برای:
سبد خرید 0
  • صفحه اصلی
  • دپارتمان ها
    • مهندسی ومدیریت آتش نشانی
    • مهندسی ومدیریت ایمنی
    • مهندسی آب و محیط زیست
    • مهندسی سلامت و بهداشت
    • مهندسی انرژی
    • مدیریت سوانح
    • فنی و مهندسی
    • سیستمهای حفاظتی امنیتی
    • روابط کار
    • بیمه
    • سیستم های مدیریتی استاندارد
  • مجله شهر ایمن
    • پیام سردبیر
    • آموزه های طلائی
    • با غنچه ها
    • درس آموزی از حوادث
    • گزیده اخبار حوادث
    • مقالات ومطالب آموزشی
    • تازه ها
    • اخبار فعالیت ها
    • English Articles
    • فیلم های آموزشی
  • با ما باشید
    • دعوت به همکاری
    • دعوت به ارسال مقاله
    • صلاحیت ها و تفاهم نامه ها
    • تالار گفتگو
  • درباره ما
  • فروشگاه
شماره تماس ما09135710648
  • 09135710648
  • safecity@safecityhse.com
  • حساب کاربری شما
  • عضو شوید
  • اینستاگرام شهر ایمن
  • تالار گفتگو
0
گروه مشاوره مهندسی شهر ایمن
  • صفحه اصلی
  • دپارتمان ها
    • مهندسی ومدیریت آتش نشانی
    • مهندسی ومدیریت ایمنی
    • مهندسی آب و محیط زیست
    • مهندسی سلامت و بهداشت
    • مهندسی انرژی
    • مدیریت سوانح
    • فنی و مهندسی
    • سیستمهای حفاظتی امنیتی
    • روابط کار
    • بیمه
    • سیستم های مدیریتی استاندارد
  • مجله شهر ایمن
    • پیام سردبیر
    • آموزه های طلائی
    • با غنچه ها
    • درس آموزی از حوادث
    • گزیده اخبار حوادث
    • مقالات ومطالب آموزشی
    • تازه ها
    • اخبار فعالیت ها
    • English Articles
    • فیلم های آموزشی
  • با ما باشید
    • دعوت به همکاری
    • دعوت به ارسال مقاله
    • صلاحیت ها و تفاهم نامه ها
    • تالار گفتگو
  • درباره ما
  • فروشگاه
آخرین اطلاعیه ها
جهت نمایش اطلاعیه باید وارد سایت شوید
حساب کاربری
0

وبلاگ

گروه مشاوره مهندسی شهر ایمن > خانه ۵ > مجله شهر ایمن > آموزه های طلائی > سرویس و نگهداری نردبان ها

سرویس و نگهداری نردبان ها

۱۴۰۲-۰۲-۲۰
ارسال شده توسط نگار سعیدی
آموزه های طلائی، آیین نامه ها و مقررات، درس آموزی از حوادث، مقالات فنی و مهندسی، مقالات ومطالب آموزشی

سرویس و نگهداری نردبان ها

نردبان های فلزی آتش نشانی در معرض بعضی از مشکلات چون رطوبت و تغییرات آب و هوا که بر روی نردبان های چوبی اثر می گذارد قرار نمی گیرند ولی در هنگام بازرسی باید تمام قسمت های نردبان از جمله ستونها، پله ها، گیره ها، طناب، قرقره ها، بست ها، پرچ ها، و دیگر قطعات آن دقیقًا بازدید شود.

اگر چه نردبان های سازمان آتش نشانی مرتبًا سالی یکبار مورد بازرسی کامل و آزمایشات بار قرار می گیرند ولی آتش نشانان نیز باید نقایص را در هنگام تمیز کردن و یا تحویل و تحول متوجه شوند و اطلاع دهند.
همچنین بسیار مهم خواهد بود که قبل از اینکه نردبان درمعرض هر گونه تست یا آزمایش فیزیکی قرار گیرد، ابتدا از آنها بازرسی کامل بعمل آید.
از جمله مواردی که باید مورد بازرسی قرار گیرد عبارتند از:
١ پله های نردبان برای تحمل فشار ( وزن ) چک شوند.
٢ ستونهای نردبان چک شود.
٣ پیچ ها و پرچ ها و جوشها شل و لق نشده باشد.
۴ گیره ها، پله ها، کفشک ها، قرقره و طناب، جهت سالم بودن بازدید شود.
در طی بازرسی از نردبان، بایستی تمام عیبها و نواقص را علامت گذاری کنید و برای این کار از علامت مشخص ی استفاده نماید تا در زمان تعمیر، بعضی از عیبها بدون رفع نقص باقی نمانند.
آزمایش تحمل بار برای کلیه نردبان های آتش نشانی عبارت است از:
١ آزمایش افقی نردبان
٢ آزمایش عمودی نردبان

آزمایش افقی نردبان :
تمام نردبان های کشویی باید مورد آزمایش توانایی تحمل بار (وزن) قرار گیرند که این آزمایش در موارد زیر انجام می گیرد:
الف حداقل سالی یکبار،
ب هر زمانی که از ایمن بودن یا سلامت نردبان مشکوک هستید،
ج بعد از هر وقت که نردبان تحت تأثیر اضافه بار قرار گیرد.

شرح آزمایش افقی :
نردبان باید در قسمت پهنایش بصورت افقی روی زمین قرار گیرد . نردبان کشویی باید تا حداکثر طولش باز شود، زیر اولین پله آنها در هر دو طرف نردبان لوله ای استوانه ای به قطر یک اینچ قرار می گیرد.
این آزمایش باید در سطحی صاف انجام شود . آزمایش در وسط نردبان به اندازه ١۶ اینچ انجام و باری بیش از کارکرد نردبان به سطح ١۶ اینچ میانی آن اعمال می کنند و در این حالت نردبان باید در آزمایش سالم بماند، یعنی وزنی حدود ٣۵٠ پوند یا ١۵٩ کیلوگرم را به مدت یک دقیقه، تحت فشار (بار) قرار داده می شود، پس از یک وقفه لبه زیرین ستون (ریل) قبل از آزمایش و بعد از آزمایش اندازه گیری می شود.
هر نردبان که مقدار اختلافش از جدول زیر بیشتر باشد از سرویس آتش نشانی خارج می گردد.

همه نردبان های آتش نشانی را باید به هنگام تحویل گرفتن، سه ماهه، و پس از استفاده در عملیات و دیگر موارد ضروری مورد آزمایش قرار دهید.

آزمایشات دیگر:
در آزمایش های زیر عمل پریدن روی پل ه ها برای نردبان های چوبی انجام می گیرد و پریدن روی پله های نردبان های فلزی جهت آزمایش کردن آنها ضروری نیست . برای پله های بالایی نردبان که نمی توان به روش پریدن بر روی آنها مورد آزمایش قرار گیرند از یک طناب محکم که در وسط بالاترین پله، بصورتی که یک دور روی آن چرخیده ، دو گره نیم خفت بسته شود. در این حالت باید وزن دو نفر روی طناب اعمال و سپس رها شود.
همین آزمایش را باید برای پله های دوم، سوم و پله های دیگر که نمی توان آنها را به روش پریدن آزمایش کرد انجام دهید.
در نردبان های کشویی باید آنها را تا حداکثر ارتفاع که می توان با آنها کار کرد، باز نمایید و سپس آن را روی دیوار ساختمانی تکیه دهید. فاصله پایه نردبان از دیوار یک چهارم ارتفاع باز شده نردبان در نظر گرفته شود؛ به هر ستون بین دو پله مجاور هم، در مرکز قسمت روی هم افتادگی نردبان ها یک طناب متصل کنید . سپس وزن سه نفر را باحداکثر هماهنگی و یکنواختی ممکن به دو رشته طناب اعمال و بعد رها سازید . در این موقع نردبان باید موقعیت طبیعی خود را حفظ و بازیابد.
پس از این آزمایش یک نفر از نردبان بالا می رود و به آرامی روی پله ها می پرد (مانند تصویر )، طناب کشش را نیز باید از طریق اعمال کردن وزن دو نفر آزمایش کرد . نردبان را بدون اینکه باز کنید در مقابل یک دیوار یا ساختمان قرار دهید، سپس وزن دو نفر را به همان شکلی که برای باز کردن نردبان عمل می شود بر روی طناب اعمال کنید . در این حالت دو نفر دیگر وزن خود را روی نردبان می اندازند تا بدین وسیله از حرکت آن جلوگیری کنند . قسمت باقیمانده طناب نیز در حالی که نردبان بطور کامل باز شده است با اعمال وزن دو نفر مانند قبل آزمایش می گردد.
توجه:
می توانید قسمت آخر این آزمایش را هنگامی که نردبان جهت آزمایش پریدن روی پله های آن کاملا باز شده است به آسانی انجام دهید.

نام جزوه : نردبان دستی
تدوین: ناصر غفوری – رضا معصومیان
آماده سازی و نظارت بر تهیه : ناصر غفوری

قبلی روشهای استقرار (برپایی) و جمع آوری
بعدی نردبان کشویی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

خدمات ما
آموزش مشاوره اجرا عرضه محصولات فرهنگی عرضه تجهیزات ممیزی و بازرسی اندازه گیری تست وشارژ تأمین نیروی انسانی
متخصصین
  • English Articles
  • آموزش
  • آموزه های طلائی
  • آیین نامه ها و مقررات
  • اخبار فعالیت ها
  • با غنچه ها
  • پیام سردبیر
  • تازه ها
  • دپارتمان های گروه
  • درباره ما
  • درس آموزی از حوادث
  • دسته بندی نشده
  • روابط کار
  • سیستم های مدیریتی استاندارد
  • فنی مهندسی
  • فیلم های آموزشی
  • گزیده اخبار حوادث
  • مجله شهر ایمن
  • مقالات فنی و مهندسی
  • مقالات مدیریت سوانح
  • مقالات مهندسی آب و محیط زیست
  • مقالات مهندسی سلامت و بهداشت
  • مقالات مهندسی و مدیریت آتش نشان ی
  • مقالات مهندسی و مدیریت ایمنی
  • مقالات ومطالب آموزشی
جستجو برای:
خدمات پیشنهادی ما
-آتش-سوزی (4) -گاز (3) آسانسوها (1) آلودگی (2) ابینه (1) انفجار (2) ایمنی (9) بادی (1) بهداشت (3) تهویه (1) جرثقل های متحرک موتوری (1) جرثقیل قرقره ای (1) جرثقیل های الکتریکی (1) جرثقیل های بازویی (1) جرثقیل های سکودار (1) جرثقیل های متحرک (1) جرثقیل های متحرک زمینی (1) حریق (2) راهروهای هوایی (1) روشنایی (2) زنجیری (1) زیست (2) ساختمان (1) سلامت (2) سکوها (1) شدت نور (1) لوازم بلند کردن بار (1) محافظت (2) محیط (2) معماری (2) نردبان های ثابت (1) نرده ها (1) نور امدادی (1) نورطبیعی (1) نور مصنوعی (1) پلکان (1) پیشگیری حفاظت در برابر آتش سوزی (1) کابل های بالابر (1) کارگاه (1) کرونا (3) کف سازی (1) کمک های اولیه (2) کند سوز (1) کودکان (4) گذرگاه (1)
  • محبوب
  • جدید
  • دیدگاه ها
Links
All of your links must be assigned at least to one category to be displayed
از اینکه از صفحه محصولات آموزشی ما دیدن می نمایید سپاسگزاریم
نوشته‌های تازه
  • مستقر کردن یا برپا کردن نردبان
  • توانایی عملیات با نردبان دستی
  • توانایی عملیات با نردبان دستی
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://safecityhse.com/?p=7298
کلیک کنید
همین الان با وارد کردن ایمیل خود خلاصه مخازن مچاله را  رایگان دریافت کنید 
 
close-image
علاقمندی ها 0
صفحه علاقمندی های من ادامه خرید

برای عضویت در سایت و دریافت آخرین اطلاعات دوره ها  ایمیل خود را وارد کنید

مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.