موارد ایمنی در سیستم برق کشی

موارد ایمنی در سیستم برق کشی
۱- با توجه به اینکه اغلب خیمه ها و تکایا، برای تامین برق محیط خود از تیرهای برق شهری استفاده می کنند و این کار اغلب بدون در نظر گرفتن سیستم حفاظتی (فیوز مناسب) و بصورت روکار انجام می شود، توصیه می شود حتی المقدور از اماکن مسکونی و تجاری که سیستم استاندارد دارند استفاده شود و سیستم برق رسانی را حتما به فیوز مناسب با امپراژ مصرفی مجهز کنند.
۲- برای جلوگیری از اتصال کوتاه در اینگونه اماکن از اتصال سیم ها و کابل ها بصورت دست پیچ، خودداری و از ترمینال مناسب (چینی)استفاده شود.
٣ – استفاده کردن از یک پریز برای تأمین برق لوازم الکتریکی مختلف مانند بلندگو، پروژکتور، بخارهای برقی و غیره غیر استاندارد است و از هر پریز تنها یک مصرف کننده مجاز به استفاده است.
۴- از عبور دادن سیم ها و کابل های بدون روکش از لابلای سازه های فلزی و چادرهای برزنتی جدا خودداری شود، چرا که کوچکترین اتصالی کوتاه، بروز آتش سوزی را در پی دارد.
۵- از لامپ های پر مصرف و پرحرارت در زیر چادرها خودداری نمایید.
۶- عدم استفاده از سیم های روکار پلاستیکی وغیر مقاوم، زیرا در صورت مصرف بیش از ظرفیت سیم و یا کابل برق، روکش آنها در اثر عبور جریان بالا، داغ و شعله ور می شود و موجب بروز آتش سوزی خواهد شد.
۷- پیش بینی های لازم در خصوص استقرار یک دستگاه موتور برق استاندارد که بتواند در زمان قطع برق حداقل در مدت ۵ ثانیه برق مورد نیاز را تأمین نماید، بعمل آید.
۸- نصب تابلو برق اضطراری در محل مناسب و خارج از مکان عزاداری و دور از دسترس عموم مردم.
۹- در نظر گرفتن یک نفر متخصص و آشنا به سیستم برق کشی در زمان برگزاری مراسم عزاداری.
۱۰-قطع کامل سیستم برق در زمان پایان مراسم عزاداری.
ایمنی مراکز تجاری
سرآتشیار نورالدین میرممتاز
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.